Hotel buchlov

Návrh programu

Název akce:
firemní akce
Zákazník:
PROSOFT KROMĚŘÍŽ s.r.o.
Termín akce:
12.04.2018 - 13.04.2018
Předběžný počet osob:
27
Místo realizace:
Hotel Buchlov*** (www.HotelBuchlov.cz)
Doprava:
vlastní
Program:

ČTVRTEK 12. 4. 2018

do 10:00
příjezd hostů, ubytování

v případě, že akci bude předcházet jiná akce, bude ubytování možné až v průběhu odpoledne

10:00
invitation

obložené chlebíčky, domácí povidlové koláče, ovoce

11:00 - 13:00
odborný program ve velkém sále

k dispozici dataprojektor s projekční plochou a flipchart
založen nápojový stůl s nabídkou nealko nápojů + kávovar

11:00-12:15
Ondřej Hoferek, INTERSYSTEMS, "Datová platforma Intesystems IRIS"

12:15-13:00
Piškula, COSMOTRON, "CSP šablony na více způsobů pro větší programátorovu pohodu"

13:00 - 14:00
společný oběd v hotelové restauraci

polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi

hl. chod:
var. A) Telecí karabáček pečený na víně s kořenovou zeleninou a šťouchanými brambory
var. B) Kuřecí stehenní steak marinovaný v černém pivě s omáčkou sweet chilli s opékanými brambory
var. C) Zapékané bramborové půlky plněné brokolicí se sýrem


14:00 - 18:00
odborný program ve velkém sále

14:00-14:30
Jan Svoboda, ALBISTECH, "Když vám prší v Chorvatsku, vytáhněte noťas..."

14:30-16:00

Dimitry Maslennikov, CSYSTEM, "Docker and Continuous Integration" (v angličtině)

cca 16:00
coffeebreak

rozpečené toasty se šunkou a sýrem, domácí jablečný štrůdl, ovoce

16:30-17:30
Josef Zvoníček, Lubomír Šibor, PROSOFT, "Objekty - trnitá cesta od globálů ke globálům aneb jak na objekty v GTM"


cca 18:30
večeře formou rautu


Uzená vepřová kýta
Pečené kuřecí paličky
Vepřová žebírka na medu
Kuřecí miniřízečky v bylinkovém těstíčku
Marinované vepřové miniřízečky

Kuřecí roláda s jarní nádivkou
Sýrová roláda
Kachní játra ve slanině
Slaninové chuťovky se sušenými švestkami
Obložená mísa z domácích uzenin
Sýrová mísa
Zeleninová mísa
Míchaný salát s variací sýrů
Pochutiny (sterilovaná zelenina, jablečný křen, hořčice)
Dipy (ďábelský, česnekový, brusinkový)
Ovocný salát
Hodové koláčky

Bramborový salát
Opékané brambory
Kukuřice na slanině
Pečivo tří druhů




PÁTEK 13. 4. 2018

7:30 - 10:00
bufetová snídaně v hotelové restauraci

po snídani
odubytování a odjezd hostů




Kalkulace:

Typ kalkulace:
Základní ceny s DPH
Komentář ke kalkulaci:
Důležité upozornění:
Upozorňujeme zákazníky, že v restauračních provozech naší firmy není povoleno konzumovat vlastní potraviny, ani nápoje. Případné výjimky (např. slivovice na svatby) musí být předem dohodnuty a je stanovena cena tzv. „korkovného“. V případě nerespektování uvedeného pravidla bude vyúčtován „ušlý zisk“, jehož výši stanoví manažer ZA Region, spol. s r.o.

PopisSazba DPHPočetCena jed. s DPHCelkem bez DPHCelkem s DPH

pobytový balíček (ubytování se snídaní, 2 x coffeebreak vč. nápojů, oběd, večeře, pronájem prostor)15 %231 990,0039 800,0045 770,00
konferenční balíček (2 x coffeebreak vč. nápojů, oběd, večeře, pronájem prostor)15 %41 200,004 173,914 800,00

Celkem:43 973,9150 570,00

Způsob platby: Jinak (platba platební kartou není možná)

Poznámka:

Smluvní vztah mezi objednavatelem akce a společností Region, spol s r.o. se řídí Všeobecnými
smluvními podmínkami pro skupinové a firemní akce.
Jejich plné znění naleznete zde: https://hotelbuchlov.cz/vseobecne-smluvni-podminky-firmy

Věříme, že budete s naším návrhem programu spokojeni. Neváhejte nás kontaktovat v případě
jakýchkoliv požadovaných úprav.

Program zpracoval(a):
Pavel Stix, email: zakazkove-akce@hotelbuchlov.cz, mobil: 775 251 391

Jak to u nás vypadá

HB Hotel Buchlov HB pohled na hotel s hradem HB restaurace HB stylově zařízený pokoj